NL

Quasar Agents s.l.l. - Casp, 116 6è. 3ª. - 08013 Barcelona - 93 265 66 86

info@quasaragents.es - www.facebook.com/quasaragents

Inici

Qui som

Som especialistes en moda infantil i junior, amb una àmplia experiència en el sector. La direcció de Quasar Agents està integrada per tres socis fundadors, Josep Roca (àrea financera), Manel Redondo (responsable comercial) i Montse Muñoz (comercial i atenció al client).

Comptem amb una xarxa de sub-agents que col·laboren directament amb nosaltres a les principals zones d’Espanya , oferint un servei més proper al client.

Què oferim a la botiga multimarca?

Col·leccions europees de prestigi dins el sector de la moda infantil, en les quals sempre busquem per els nostres clients una excel·lent relació qualitat/preu, sense renunciar a una exclusivitat i disseny que marquen la diferència.

La nostra agència compta amb marques de diferent nivell, abastant d’aquesta manera les necessitats dels nostres clients en els seus negocis, per així poder arribar al consumidor final de la manera més eficient possible, sense oblidar la constant evolució de la moda i les seves tendències.

Què oferim a les nostres marques?

Gestió integral de la marca en tot el territori nacional. Cubrim tots els aspectes necessaris per a la comercialització de la marca: posicionament de la col·lecció en el punt de venda adequat, gestió de la comanda, seguiment d'entregues, cobraments, servei post-venda, ...

Assistim a les principals fires internacionals de moda infantil.

Objectius

Volem donar un toc de distinció en la comercialització de la moda infantil, ser prop del client, donar suport al seu projecte que també és el nostre i junts aconseguir un mateix objectiu.

Agent exclusiu

Oilily i Room Seven: Espanya, Portugal i Andorra.

Hatley i Little Blue House: Espanya, Portugal i Andorra.

Million X: Espanya.

Poco Nido: Espanya.